Handelsbetingelser

Det er vigtigt, at du læser nedenstående, da du ved handel automatisk accepterer betingelserne.

BETALING
Hos Touch of Tuscany Kan du betale med Kreditkort eller Mobilepay, og det er et nemt, sikkert og hurtigt og har den fordel, at vi straks kan sende varerne

Du kan betale med flg. Kreditkort:
Dankort
Visa/Dankort

Når du betaler med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem.

LEVERING

Vi leverer til hele Danmark for 49,- via GLS til en pakkeshop(Shopdelivery), hvilket betyder, at din pakke sendes til en GLS pakkeshop i nærheden af dig, hvor du kan afhente din pakke, når du har tid og i forhandlerens åbningstid.
Du kan også vælge, at få pakken bragt helt hjem til døren for 49,-men det forudsætter, at du er hjemme, når GLS ankommer med din pakke, idet de skal have en kvittering for modtagelse af pakken.

Vi har ikke muligheder for at lave specifikke aftaler omkring aflevering/ levering af din pakke til evt. Carport, garage eller andet.
Forventet leveringstid i DK: 1-3 dage

FRI FRAGT PÅ ORDRER OVER 499,- (gælder kun i Danmark)
Hos Touch of Tuscany bestræber vi os på en hurtig levering, så alle ordrer afsendes i løbet af 1-3 hverdage.

I forbindelse med udsalg og kampagner skal der opregnes længere leveringstid. Skulle der opstå forsinkelser hos GLS, kan vi ikke drages til ansvar for dette.

Alle varer leveres så længe lager haves.

Du vil modtage en ordrebekræftelse på mail, når du har afgivet din ordre. Du vil modtage en mail, når vi går igang med at behandle din ordre, samt hvornår den ligger klar til afhentning i butikken eller er blevet afsendt med GLS. Ved forsendelse med GLS, vil du modtage et track & trace nummer, så du kan følge din pakke, når den er registreret hos GLS. Hvis der står at data ikke er modtaget hos GLS, så prøv igen lidt senere. Bemærk, at GLA kun leverer pakker i hverdagene.

AFHENTNING:

Du kan også afhente varen hos os efter aftale. Dette er gratis, det kræver, at du skriver, at du ønsker afhentning under bestilling. Husk at medbringe din onlinekvittering.

14 DAGES FULD RETURRET

Der ydes 14 dages fuld Returret, som regnes fra den dag varen/ varerne er modtaget.(Dog er der ingen returret på varer, der er nedsat med 30% eller derover)Hvis du fortryder dit køb, så skal varen returneres i samme tilstand som du modtog den i. Varen må prøves, men ikke benyttes. Varen skal være ubrugt og labels og mærkater intakte. Du har ansvaret for varen, indtil den er modtaget af Touch of Tuscany. Det er kun anbefalet post og pakkepost,der er forsikret. Betalingen for returforsendelsen afholdes af kunden. Varen skal returneres til nedenstående adresse og returseddel skal vedlægges.
Hvis du ønsker dine penge tilbage, så skal kvitteringen vedlægges. Når Touch of Tuscany har modtaget returpakken, refunderer vi varens pris tilbage til dit betalingskort inden for en uge. Returbetalingen kan kun fortages til det betalingskort, som varen er købt med.

REKLAMATIONSRET

Der ydes 2 års reklamationsret i henhold til købeloven., omfattende fabrikations og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsrettet dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.
Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Touch of Tuscany indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation,ombytningen, eller efter aftale evt. Kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Touch of Tuscany retuneringsomkostninger i rimeligt omfang.

REKLAMATION OG VARERETUNERING

Vedrørende fejl, mangler eller evt. Udeblevne leverancer kontakt :

TOUCH OF TUSCANY
Kelstrup Skovvej 2
6100 Haderslev
Danmark
CVR: 34 56 91 77
Email: vihaju@hotmail.com

Mobil: +4524219575

VARERETUNERING foregår også til denne adresse.

Sådan gør du:

Vi anbefaler, at du køber returfragt gennem vores Returportal. Returfragten koster 49 kr, og din forsendelse vil blive sendt som forsikret pakke med GLS. Det kræver adgang til en printer for at benytte returportalen. For nærmere information omkring returprocessen og køb af returfragt henvises til vores returside.

1)Udfyld retursedlen og læg den sammen, med det du ønsker at returnere.
2)Pak returordren forsvarligt ind.
3)Sæt den vedlagte returlabel på.
4)Aflever returpakken hos en GLS forhandler.

Husk at returnere inden for 14 dage, fra du har modtaget pakken.

Har du fortrudt dit køb, skal du selv betale for returportoen. Husk at gemme din kvittering fra GLS som dokumentation for afsendelse af varen.
Hvis du ønsker pengene tilbage, så skal kvitteringen vedlægges. Når Touch of Tuscany har modtaget returpakken, refunderer vi varens pris tilbage til dit betalingskort. Returbetalingen kan kun foretages til det betalingskort, som varen er købt med. Bemærk at der typisk går et par dage, før pengene vil blive sat ind på din konto

Åben Returportal ved at klikke her!

Kundeservice:

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til en vare, eller hvis du er i tvivl om en størrelse, pasform eller farve. Vi hjælper gerne.
Vi besvarer mails indenfor 24 timer på alle hverdage.

Mail: vihaju@hotmail.com
Mobilnr: 24219575